×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Mahdollisuus yrityksille

Monta tapaa auttaa

Tarjoamme yrityksille erilaisia tapoja yksinäisyyden vähentämiseen. Mikä niistä on teidän tapanne?

Yritys

Yrityslahjoitus Ammatti- ja vapaaehtois-toimintamme ylläpitämiseksi tarvitaan jatkuvaa rahoitusta. Yritysten ja yksityishenkilöiden antama tuki työllemme on ensiarvoisen tärkeää.
Lue lisää ›
Kumppanuus Kumppanuus räätälöidään aina yhteisten tavoitteiden mukaiseksi. Yhteistyön myötä yrityksenne voi olla mukana konkreettisesti vähentämässä yksinäisyyttä yhteiskunnassamme.
Lue lisää ›
Tuoteyhteistyö Tuoteyhteistyössä yrityksenne lahjoittaa sovitun osan tuotemyynnistä HelsinkiMission auttamistyölle.
Lue lisää ›
Työpanos Asiantuntijakumppanina lahjoitatte työtänne tai osaamistanne.
Lue lisää ›

Apu toivomaasi osoitteeseen

Lapsiperheille › HelsinkiMissio tarjoaa vapaaehtoisten äiti- ja isämentoreiden tukea pääkaupunkiseudun lapsiperheille, joilla ei ole arjen auttajia lähellään.
Nuorille › HelsinkiMissio tarjoaa nuorille helposti saatavaa, maksutonta ammattiapua sekä vapaaehtoisten tukihenkilöiden tukea.
Senioreille › Lahjoituksellasi autat HelsinkiMissiota kouluttamaan uusia vapaaehtoisia seniorien avuksi. Autat myös kehittämään ammattiapua antavaa Senioripysäkki-toimintaa.
Resonaari › Resonaari on ainutlaatuinen musiikkikoulu. Se mahdollistaa soittamisen ilon kehitysvammaisille ja muille erityisoppijoille.

Lisätietoja

Niina Frösén
Varainhankintapäällikkö
09 2312 0311, 044 735 5138

Haluatko vähentää yksinäisyyttä työyhteisössäsi?

Tutustu Work to belong -ohjelmaan ›

Hanna Koskenkangas
Viestintä- ja varainhankintajohtaja
040 589 0551