×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Nuori, et ole yksin

Pientä tai suurta yksinäisyyttä voi tuntea kuka tahansa

12–29-vuotias nuori, olemme täällä sinua varten. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä, millainen apu sopisi sinulle parhaiten.

Löydät meidät myös Jodelista @mielenmaisema-kanavalta, jossa voit keskustella anonyymisti ammattiauttajiemme kanssa pääkaupunkiseudulla.

Keskustelu- ja kriisiapua nuorille

Tarjoamme maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua suomeksi ja ruotsiksi 12–29-vuotiaille nuorille, aikuisille, pareille ja nuorten perheille.

Apua yksinäisyyteen

Koetko yksinäisyyttä ja olet yli 18-vuotias? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tukihenkilö nuorelle

Kaipaatko tukihenkilöä tueksi elämääsi? Voit saada vapaaehtoisen tukihenkilön ainakin vuodeksi.

Etätukihenkilö

Kaipaatko aikuista keskustelukaveria, mutta asut muualla kuin pääkaupunkiseudulla? Etätukihenkilön kanssa voit vaihtaa ajatuksia etäyhteyksin kerran viikossa.

Vertaistukea ryhmästä

Yksi tapa käsitellä elämäntilannettasi on puhua siitä ryhmässä. Minä riitän -ryhmissä pyritään vahvistamaan itsetuntoa.

Counselling and crisis help for young people

Crisis Services for Youth offers all young people someone to talk to confidentially and free of charge in Finnish, Swedish and English.

Minä riitän – opas itsemyötätuntoon

Haluaisitko ystävystyä itsesi kanssa ja päästää irti liiallisesta vaativuudesta ja kriittisyydestä? Kohteletko ystävääsi lempeämmin kuin itseäsi? Minä riitän – opas itsemyötätuntoon toimii matkaoppaanasi itsemyötätuntoisella polulla. Voit lukea opasta sähköisesti tai tulostaa sen itsellesi.

Oppilaitosyhteistyö

HelsinkiMission Nuorten kriisipisteen oppilaitosyhteistyön tavoitteina on ennaltaehkäisevä vaikuttamistyö nuorten parissa ja tiedon jakaminen avunsaannin mahdollisuuksista sekä Nuorten kriisipisteen toiminnasta.

Hae apua ajoissa

Saapumisohjeet

Tule Helsingin Kamppiin Albertinkadun ja Kalevankadun kulmaan

Astu rohkeasti porttikäytävästä peremmälle

Sisäänkäynti on porttikäytävän jälkeen heti vasemmalla. Tervetuloa!